Kilpailun ehdot

Kilpailun järjestäjä on Tiger Stores Oy joka vastaa Flying Tiger Copenhagen -myymälöistä Suomessa.

Tiger Stores Oy
Mannerheimintie 18
00100 Helsinki
Y-tunnus 2449299-4

 

Palkinto

Palkinnoksi kilpailija saa Store Runin missä tahansa Flying Tiger Copenhagen -myymälässä Suomessa. Store Runissa voittaja kerää mahdollisimman monta tuotetta 60 sekunnin aikana. Edellyttäen, että voittaja ylittää määritetyn maaliviivan 60 sekunnissa ja toimii Store Run - ohjeiden mukaan, jotka löytyvät kilpailuehdoista ja/tai Flying Tiger Copenhagen -myymälästä, voittaja voittaa tuotteet maalialueella.

 

Osallistumisohjeet

 1. Flying Tiger Copenhagenin tai minkään muun Zebra A/S -yhtiön työntekijät eivät saa osallistua kilpailuun.

 2. Kilpailuun osallistuvien täytyy olla yli 15-vuotiaita.

 3. Kilpailuun osallistuvat vastaavat kaikista matka- ja majoituskuluista, jotka liittyvät kilpailuun osallistumiseen
 4.  

Flying Tiger Copenhagen valitsee kaksi voittajaa (yhden Facebookissa ja yhden Instagramissa).

 1. Voittajan valitsee tuomaristo, johon kuuluu kolme Flying Tiger Copenhagenin edustajaa. Tuomariston päätöksestä ei voi valittaa.

 2. Voittajaan ollaan yhteydessä suoraan sillä alustalla, jolla hän osallistui kisaan. Voittaja julkaistaan myös Instagramissa @flyingtigerfi, minkä voittaja hyväksyy.

 3. Jos emme ole kuulleet voittajasta seitsemän päivän kuluessa, pidätämme oikeuden valita uusi voittaja.

 4. Palkinnon saadakseen voittaja sitoutuu osallistumaan Store Runiin Flying Tiger Copenhagenin määrittämänä ajankohtana.

 5. Siinä tapauksessa, että voittaja ei voi osallistua Store Runiin, Flying Tiger Copenhagen pidättää itsellään oikeuden valita toisen voittajan osallistuneiden joukosta.

 6. Palkintoa ei voi siirtää tai vaihtaa rahaksi. Palkinnon lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa järjestäjä.

 7. Normaalit palautusehtomme eivät koske palkintotuotteita. Tuotevirheistä Flying Tiger Copenhagen vastaa kuluttajalainsäädännön mukaisesti.

 8. Voittaja sitoutuu käyttämään Flying Tiger Copenhagenin määrittämiä ja antamia vaatteita/varusteita Store Runin aikana.

 9. Store Runin aikana voittaja saa kerätä vain tuotteita, eikä esim. lahjakortteja.

 10. Flying Tiger Copenhagen pidättää itsellään oikeuden (a) tallentaa videon ja haastatella voittajaa Store Runin yhteydessä (b) käyttää vapaasti videota ja voittajan nimeä markkinointitarkoituksiin Flying Tiger Copenhagenin ja siihen liittyvien yhtiöiden sosiaalisen median tileillä.

 11. Flying Tiger Copenhagen ei vastaa teknisistä vaikeuksista tai ongelmista, jotka voivat vaikuttaa kilpailuun osallistumiseen tai sen lopullisiin tuloksiin.

 12. Voittaja osallistuu Store Runiin omalla vastuullaan, eikä Flying Tiger Copenhagenia voida pitää vastuullisena osallistumiseen liittyvistä vahingoista.

 13. Jos voittaja tahallaan tai huolimattomuuden takia aiheuttaa vahinkoa myymälälle tai tuotteille Store Runin aikana, voittajan on korvattava Flying Tiger Copenhagenille tästä aiheutuneet kustannukset.

 14. Flying Tiger Copenhagen pidättää itsellään oikeuden (1) hylätä osallistujat, jotka toimivat ehtojen vastaisesti, ja (2) poistaa palkintotuotteet, jos voittaja on rikkonut Store Runin ohjeita, jotka on annettu kilpailuehdoissa myymälässä.

 15. Osallistujat hyväksyvät kaikki kilpailun ehdot osallistuessaan kilpailuun.

 

Henkilötietojen käsittely

Kilpailun yhteydessä kerättyjä henkilötietoja käsitellään, kuten on määritetty Tietosuojakäytännössämme.


FSC icon
Hållbara skogar

När du väljer FSC®-certifierade varor stöder du en ansvarsfull användning av världens skogar och hjälper till att ta hand om de djur och människor som lever i dem. Titta efter FSC-märket på våra produkter och läs mer på flyingtiger.com/fsc