Konkurrencebetingelser

Konkurrencen er organiseret af Zebra A/S, Strandgade 71-73, 1401 København, CVR-nr. 15690488 (ansvarlig for Flying Tiger Copenhagen-butikkerne i Danmark). Deltagelse i konkurrencen er ikke betinget af køb.

 

Gevinsten

Gevinsten består i at vinderen deltager i et Store Run i Flying Tiger Copenhagen-butikken på Vestergade 26A i Silkeborg. Et Store Run består af, at vinderen indsamlet så mange varer som muligt på 60 sekunder. Forudsat at vinderen når over målstregen inden for 60 sekunder og herudover agerer i overensstemmelse med Store Run-instrukserne, som er specificeret i konkurrencebetingelserne og/eller af Flying Tiger Copenhagens personale i butikken, så vinder vinderen varerne i målzonen.

 

Betingelser for deltagelse

 1. 1. Deltagere i konkurrencen må ikke være ansat hos Flying Tiger Copenhagen eller andre virksomheder inkluderet i Zebra A/S.
 2. 2. Deltagere i konkurrencen skal være over 18 år gamle. Deltagere under 18 år skal have værges godkendelse for at deltage og modtage gevinsten.
 3. 3. Deltagere i konkurrencen er selv ansvarlige for eventuelle rejse- og logiomkostninger forbundet med deltagelse i konkurrencen.
 4. 4. Flying Tiger Copenhagen udvælger en vinder.
 5. 5. Vinderen udvælges af en jury bestående af tre repræsentanter fra Flying Tiger Copenhagen. Juryens afgørelse kan ikke appelleres.
 6. 6. Vinderen bliver notificeret prostredníctvom e-mailu. Vinderen kan også blive annonceret i en Instagram Story på @flyingtigerdk, og vinderen accepterer dette.
 7. 7. Hører vi ikke fra vinderen inden for 7 dage efter, at vi har kontaktet vinderen, så forbeholder vi os retten til at udvælge en ny vinder.
  8. For at være berettiget til gevinsten forpligter vinderen sig til at være tilgængelig til at deltage i Store Run på det tidspunkt, der vælges af Flying Tiger Copenhagen.
 8. 9. I tilfælde af at vinderen ikke er tilgængelig til at deltage i Store Run, så forbeholder Flying Tiger Copenhagen sig retten til at vælge en alternativ vinder blandt deltagerne.
 9. 10. Gevinsten kan ikke overføres til andre eller byttes mod kontanter. Eventuel skat betales af vinderen.
 10. 11. Varer inkluderet i gevinsten er ikke dækket af vores normale regler for returnering. Ved defekte varer er Flying Tiger Copenhagen ansvarlig i henhold til købeloven.
 11. 12. Vinderen forpligter sig til at iklæde sig tøj/tilbehør, som vinderen forsynes med af Flying Tiger Copenhagen.
 12. 13. Under Store Run må vinderen kun tage varer og ikke fx gavekort og må ikke hælde varer ned i indkøbskurven.
 13. 14. Flying Tiger Copenhagen forbeholder sig retten til a) at filme og interviewe vinderen under og i sammenhæng med Store Run og b) frit at bruge filmen og vinderens navn i markedsføringssammenhæng på sociale medier tilhørende Flying Tiger Copenhagen og tilknyttede virksomheder.
 14. 15. Flying Tiger Copenhagen tager ikke ansvar for tekniske udfordringer eller problemer, der kan påvirke deltagelsen i konkurrencen eller det endelige resultat.
 15. 16. Vinderen deltager i Store Run på eget ansvar, og Flying Tiger Copenhagen kan ikke holdes ansvarlig for skader opstået i forbindelse med konkurrencen.
 16. 17. Hvis vinderen med forsæt eller som følge af uagtsomhed forårsager skader på butikken eller varer under Store Run, så skal vinderen kompensere Flying Tiger Copenhagen pre opståede omkostninger.
 17. 18. Flying Tiger Copenhagen forbeholder sig retten til (1) at diskvalificere deltagere, der handler i strid med konkurrencebetingelserne og (2) at ekskludere varer fra gevinsten, hvis vinderen har handlet i strid med Store Run-instrukserne beskrevet i konkurrencebetingelserne.
 18. 19. Ved deltagelse i konkurrencen accepterer deltagere alle konkurrencebetingelserne.

 

Behandling af personoplysninger

Personoplysninger, der indsamles I forbindelse med konkurrencen, behandles i henhold til Flying Tiger Copenhagens privatlivspolitik.


FSC icon
Udržateľné lesy

Keď si vyberiete tovar s certifikátom FSC®, podporíte zodpovedné využívanie svetových lesov a pomôžete sa postarať o zvieratá a ľudí, ktorí v nich žijú. Na našich výrobkoch hľadajte značku FSC a viac informácií nájdete na stránke flyingtiger.com/fsc