Vi er en stolt hovedsponsor for Copenhagen Pride 2023!

Kærlighed, frisind, rummelighed, mangfoldighed, frihed, forskellighed, kreativitet, farver og latter er allesammen nøgleord for Flying Tiger Copenhagen.

Derfor er vi glade for at kunne annoncere, at vi er en af hovedsponsorerne for Copenhagen Pride 2023. For uden striber, ingen tiger!

Støt Copenhagen Pride i vores butikker

Som hovedsponsor forhandler vi Copenhagen Prides officielle støttearmbånd i vores butikker på Sjælland. Armbåndssalget går direkte til Copenhagen Pride og er enormt vigtigt for, at organisationen kan fortsætte deres arbejde for LGBTI+ rettigheder året rundt.

En klassiker er lige blevet endnu bedre!

Vores regnbuemulepose er en bestseller, og i hele august måned donerer vi 10,- til Copenhagen Pride for hver mulepose, vi sælger i vores fysiske butikker. Få fingrene i din nye yndlingsmulepose eller giv en farvestrålende gave!

Vi glæder os usigeligt til at deltage i paraden til august – skal du med? Vi giver dig en hitparade af farverige ting til en fantastisk fest. Pride er mere end bare en parade, så føl pride indeni og fejr den, du er!

Sig nej til fordomme, og vis dine sande farver! Vi præsenterer stolt en hitparade af ting, du skal bruge for at gøre en regnbuefest komplet.

 

Det er en farverig verden, så hvorfor ikke lave et farverigt show?
Klæd dig ud som en regnbue, og spred noget kærlighed!

@thatmckeegirl

@thewowstation

Kast din kærlighed på regnbuen!

Sød kærlighed

Bliv inspireret af vores følgere

Tag @flyingtigerdk! Vi vil meget gerne se din kreativitet nedenfor.
Klik her for at shoppe produkterne nu.

FSC icon
Udržateľné lesy

Keď si vyberiete tovar s certifikátom FSC®, podporíte zodpovedné využívanie svetových lesov a pomôžete sa postarať o zvieratá a ľudí, ktorí v nich žijú. Na našich výrobkoch hľadajte značku FSC a viac informácií nájdete na stránke flyingtiger.com/fsc