Sivu on konekäännetty. Jos haluat nähdä sen englanniksi, klikkaa tästä

×

Varoitus! Jos valitset jonkin muun kielen kuin englannin, kyseessä on konekäännös, joka todennäköisesti saa sinut hymyilemään.

Tietosuojakäytäntö

Tietosuojaseloste verkkokaupan kävijöille

Rekisterinpitäjänä Digital Flying Tiger Copenhagen A/S ("me") on velvollinen suojaamaan henkilötietojasi, ja tavoitteenamme on saada sinut tuntemaan olosi turvalliseksi käsitellessämme henkilötietojasi, sillä tunnemme ja kunnioitamme yksityisyytesi tärkeyttä. Tässä tietosuojakäytännössä selitetään, miten käsittelemme (esim. keräämme, käytämme, jaamme ja muutoin käsittelemme) henkilötietojasi, kun vierailet verkkokaupassamme www.eu.flyingtiger.com ("verkkokauppa").

Käsittelemme henkilötietojasi tämän tietosuojakäytännön sekä sovellettavan lainsäädännön mukaisesti, mukaan lukien luonnollisten henkilöiden suojelusta henkilötietojen käsittelyssä ja näiden tietojen vapaasta liikkuvuudesta 27. huhtikuuta 2016 annettu yleinen tietosuoja-asetus 2016/679 (jäljempänä "yleinen tietosuoja-asetus") ja sen mahdolliset muutokset sekä muu näitä sääntöjä täydentävä lainsäädäntö.

1: Keitä me olemme?

Henkilötietojesi käsittelystä vastaava yritys on:
Digital Flying Tiger Copenhagen A/S
CVR-nro. 41992174
Strandgade 71 - 73
1401 Kööpenhamina
Tanska
Puh. +45 8852 8000

2: Miksi käsittelemme henkilötietojasi?

2.1 Tiedot kerätään automaattisesti, kun vierailet verkkokaupassa.
Kun vierailet verkkokaupassamme, keräämme automaattisesti evästeitä ja muita tietoja sinusta ja tavasta, jolla käytät verkkokauppaa, esim. selaintyyppisi, kuinka paljon käytät tiettyä toimintoa, ostoskorissasi olevat tuotteet ja IP-osoitteesi.

Käsittelyn tarkoituksena on optimoida käyttäjäkokemusta ja verkkosivuston toiminnallisuutta, mukaan lukien tilastojen luominen. Tämä henkilötietojen käsittely on tarpeen, jotta voimme toteuttaa oikeutettua etuamme verkkokaupan ylläpitämiseksi ja parantamiseksi (GDPR 6 artiklan 1 kohdan f alakohta). Katso lisätietoja erillisestä evästekäytännöstä [linkki].

2.2 Tiedot, jotka kerätään, kun luot profiilin verkkokaupassamme.
Kun luot profiilin verkkokauppaamme, keräämme nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Käsittelemme myös ostohistoriasi Webshopissa.

Käsittelyn tarkoituksena on tehdä ostosten tekeminen Webshopissamme helpoksi ja informatiiviseksi. Tämä henkilötietojen käsittely on tarpeen kanssasi tehdyn sopimuksen täyttämiseksi ja oikeutetun etumme vuoksi, jotta voimme tehdä verkkokaupasta sinulle helpommin lähestyttävän (GDPR 6 artiklan 1 kohdan b ja f alakohta).

2.3 Tiedot, jotka kerätään, kun teet ostoksen verkkokaupassamme.
Kun teet ostoksia verkkokaupassamme, keräämme nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, ostamasi tuotteet ja hinnan sekä toimitustiedot. Käsittelemme myös tietoja käytetystä maksukortista sekä mahdollisia palautuksia koskevia tietoja. Huomaa, että emme käsittele korttisi numeroa.

Käsittelyn tarkoituksena on toimittaa sinulle tilaamasi tuotteet ja helpottaa palautuksia. Käsittelemme myös tietoja, jotka ovat tarpeen lakisääteisten vaatimusten noudattamiseksi, mukaan lukien kirjanpitoon ja laskentaan liittyvät tiedot. Tämä henkilötietojen käsittely on tarpeen sopimuksen täyttämiseksi ja oikeudellisen velvoitteen noudattamiseksi (GDPR art. 6(1) (b) ja (c)).

2.4 Tiedot, jotka kerätään käsiteltäessä meille mahdollisesti esittämiäsi korvausvaatimuksia
Jos teet reklamaation, jonka mukaan tuote on viallinen, käsittelemme nimesi ja yhteystietosi sekä tiedot, jotka annat reklamaation tekemisen ja kirjeenvaihtomme yhteydessä.

Henkilötietojesi käsittely on tarpeen kanssasi tehdyn sopimuksen täyttämiseksi (GDPR art. 6(1) (b)). Käsittely voi olla tarpeen myös lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi, takuuvaatimuksen toteuttamiseksi tai oikeutetun etumme vuoksi, jotta voimme parantaa tuotteidemme ja palveluidemme laatua (GDPR art. 6(1) (c) ja (f)).

Jos korvausvaatimuksen käsittely edellyttää terveystietojen käsittelyä, käsittelemme tällaisia arkaluonteisia henkilötietoja vain, jos siihen on annettu suostumus tai jos se on tarpeen oikeudellisten vaatimusten laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi (GDPR:n art. 9(2)(a) ja (f)).

2.5 Tiedot, jotka kerätään, kun käytät yhteydenottolomakkeita meihin
Jos otat meihin yhteyttä lomakkeen avulla, käsittelemme nimesi ja yhteystietosi sekä tiedot, jotka annat lomakkeen lähettämisen ja kirjeenvaihtomme yhteydessä. Näitä tietoja käsitellään tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

2.6 Tiedot, jotka kerätään uutiskirjeitä tilatessasi
Kun tilaat uutiskirjeemme, keräämme sinusta henkilötietoja, kuten nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Käsittelyn tarkoituksena on oikeutetun etumme toteuttaminen palveluidemme markkinoinnissa (GDPR art. 6(1) (f)).

2.7 Tasapainotustestimme
Siltä osin kuin viittaamme oikeutettuun etuumme edellä määritellyn henkilötietojen käsittelyn oikeusperustana, olemme suorittaneet näiden etujen tasapainotustestin varmistaaksemme, että etusi tai perusoikeutesi ja -vapauksiesi ei syrjäytä etuamme. Ota meihin yhteyttä edellä kohdassa 1 ilmoitetulla sähköpostilla, jos haluat lisätietoja tasapainotestistä.

Jos aiomme käsitellä henkilötietojasi muihin tarkoituksiin kuin niihin, joita varten henkilötiedot alun perin kerättiin, ilmoitamme sinulle uuden tarkoituksen ennen jatkokäsittelyä.

3: Miten keräämme henkilötietojasi?

Keräämme osan sinua koskevista henkilötiedoista suoraan sinulta, esimerkiksi kun tilaat uutiskirjeitä, luot käyttäjäprofiilin tai teet ostoksia verkkokaupassa. Kun vierailet ja selaat verkkosivustollamme, keräämme automaattisesti teknisiä tietoja laitteistasi, selaimen aktiivisuudesta ja toimintamalleista. Keräämme näitä henkilötietoja evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden avulla, ks. evästekäytäntömme.

4: Kenen kanssa jaamme henkilötietojasi?

Voimme jakaa henkilötietojasi seuraaville tahoille:

a) Toimittajille ja myyjille, joiden kanssa teemme yhteistyötä, kuten myymiemme tuotteiden toimittajille.
b) Kolmannet osapuolet, jotka käsittelevät henkilötietoja puolestamme ja toimivat näin ollen henkilötietojen käsittelijöinä. Käytämme kolmansia osapuolia uutiskirjeiden lähettämiseen ja hosting-palveluntarjoajana. Olemme tehneet GDPR:n 28 artiklan mukaisia tietojenkäsittelysopimuksia kaikkien tietojenkäsittelijöidemme kanssa varmistaaksemme, että kyseiset tietojenkäsittelijät toteuttavat asianmukaiset organisatoriset ja tekniset turvatoimet siten, että käsittely on GDPR:n vaatimusten mukaista ja varmistaa oikeuksiesi suojan.
c) Julkiset viranomaiset, kuten veroviranomaiset.
d) Saatamme jakaa joitakin verkkokaupan käyttöäsi koskevia tietoja ulkopuolisten palveluntarjoajien kanssa analyysitarkoituksiin evästeiden tai vastaavien tekniikoiden avulla. Jaamme tällaisia tietoja vain, jos hyväksyt evästeiden käytön. Voit milloin tahansa kieltää sen käytön, ja lisätietoja saat osoitteessa Evästekäytäntö.
e) Maksuratkaisujen tarjoajat, kun käsitellään verkkokauppaostosten maksamista.

Ajoittain saatamme joutua luovuttamaan henkilötietoja myös muille osapuolille, kuten kaikille henkilöille (luonnollisille tai oikeushenkilöille) tai organisaatioille, joille sovellettavat lait voivat vaatia meitä luovuttamaan henkilötietoja, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, lainvalvontaviranomaiset, rahoituslaitokset sekä keskus- ja paikallishallinto.
Henkilötietoja saatetaan luovuttaa myös yritysjärjestelyjen, omaisuuden myynnin tai luovutuksen, fuusion, luovutuksen tai muiden meidän tai minkä tahansa sidosyksikkömme taloudellisen aseman muutosten yhteydessä.

5: Missä olosuhteissa siirrämme henkilötietojasi EU:n/ETA:n ulkopuolelle?

Saatamme joissakin tapauksissa siirtää henkilötietoja EU:n/ETA:n ulkopuolisiin maihin - esimerkiksi käyttäessämme IT-palveluntarjoajia tällaisissa maissa, joita voivat olla Kanada, Yhdysvallat, Australia, Intia, Japani, Singapore, Iso-Britannia, Uusi-Seelanti ja Sveitsi.

Tällaiset siirrot tapahtuvat vain tiettyjä tarkoituksia varten, ja varmistamme aina, että tällaisessa siirrossa on käytössä asianmukaiset suojatoimet, kuten jäljempänä on esitetty:

a) Euroopan unionin komissio on katsonut, että maassa/maissa tai yrityksessä/yrityksissä on henkilötietojen suojan riittävä taso.
b) Euroopan unionin komissio on katsonut/ovat katsoneet, että maassa/maissa ei ole henkilötietojen suojan riittävä taso. Näissä tapauksissa tarjoamme asianmukaiset suojatoimet siirtoa varten käyttämällä Euroopan unionin komission julkaisemia "mallisopimuksia henkilötietojen siirtämisestä kolmansiin maihin" tai muita toimivaltaisten viranomaisten hyväksymiä sopimuksia.

6: Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen niitä tarkoituksia varten, joita varten tiedot on kerätty tai myöhemmin käsitelty. Yleissääntönä on, että säilytämme asiakassopimuksia ja ostoja koskevia tietoja viiden (5) vuoden ajan sen vuoden lopusta, jolloin sopimus tehtiin tai osto toteutettiin, jotta voimme täyttää lakisääteiset velvoitteemme.

Tarvittaessa säilytämme tietojasi pidemmän ajan edellä mainittujen tarkoitusten täyttämiseksi. Voimme myös säilyttää henkilötietojasi pidempään, jos meitä vaaditaan laissa tai jos säilyttäminen on tarpeen oikeudellisten vaatimusten laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

Meillä on erityiset säilyttämiskäytännöt seuraavantyyppisille henkilötiedoille:

- Tiedot, jotka kerätään automaattisesti, kun vierailet verkkokaupassamme, poistetaan evästekäytännön mukaisesti.
- Markkinointitarkoituksiin käsitellyt tiedot poistetaan, kun peruutat suostumuksesi. Säilytämme kuitenkin markkinointimateriaalin vastaanottamista koskevan suostumuksesi asiakirjat kaksi vuotta peruuttamisen jälkeen Tanskan vanhentumislain mukaisesti.
- Asiakasvaateiden yhteydessä käsitellyt tiedot poistetaan viiden (5) vuoden kuluttua asian käsittelyn päättymisestä.
- Henkilövahinkoihin liittyviä tietoja säilytetään 10 vuotta.

7: Entä jos henkilötietojen antaminen on pakollista?

Joissakin tapauksissa ainakin joidenkin henkilötietojesi toimittaminen on sopimuksen tekemisen edellytys.
Jos siis kieltäydyt antamasta tällaisia henkilötietoja, emme ehkä pysty tarjoamaan pyytämiäsi palveluja.

8: Mitkä ovat turvallisuustoimenpiteemme?

Toteutamme turvatoimenpiteitä henkilötietojesi suojaamiseksi manipuloinnilta, katoamiselta, tuhoamiselta ja luvattomalta käytöltä. Tarkistamme jatkuvasti turvallisuusmenettelyjämme uusimman, teknisen kehityksen perusteella.

9: Mitkä ovat oikeutesi?

Sinulla on yleisesti ottaen seuraavat oikeudet:

- Sinulla on oikeus pyytää pääsy henkilötietoihisi ja pyytää niiden oikaisemista tai poistamista.
- Sinulla on myös oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja saada henkilötietojesi käsittelyä rajoitettua.
- Jos henkilötietojesi käsittely perustuu suostumukseesi, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Peruutuksesi ei vaikuta ennen suostumuksesi peruuttamista suoritetun käsittelyn laillisuuteen.
- Sinulla on oikeus saada henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa (tietojen siirrettävyys).

Näihin oikeuksiin voi liittyä ehtoja tai rajoituksia. Siksi ei ole varmaa, että sinulla on esimerkiksi oikeus tietojen siirrettävyyteen yksittäistapauksessa - tämä riippuu käsittelytoimen erityisolosuhteista. Jos pyydät esimerkiksi henkilötietojesi poistamista, emme välttämättä pysty tarjoamaan pyytämiäsi palveluja.
Voit aina tehdä valituksen Tanskan tietosuojavirastolle tai sen maan tietosuojaviranomaisille, jossa asut tai jossa mielestäsi on tapahtunut tietosuojalainsäädännön rikkominen.